Merk: Vodka
Model: Liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
21,95€
Excl. BTW: 18,14€

Finlandia Vodka is één van s werelds leidende premium vodkas, verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Een natuurzuivere vodka, gemaakt van de zuiverste gerst en het helderste water. Zo puur, dat het voor zich spreekt dat James Bond Finlandia Vodka verkoos tot zijn Vodka of Choice, ingrediënt van zijn wereldberoemde Vodka Martini; shaken, not stirred.

Finlandia Vodka werd in 1970 in Scandinavië geïntroduceerd, en slechts een jaar later al in de Verenigde Staten. Tussen 1977 en 1983 kwamen daar ook andere belangrijke markten bij. Gedurende de 90 er jaren groeide de populariteit van Finlandia Vodka en stegen de volumes tot het succes dat het nu heeft bereikt.

Finlandia wordt in het noordwesten van Finland, in Rajamäki, geproduceerd. Daar gebruikt men uitsluitend de beste gerst, die heeft kunnen rijpen in de lange Finse zomerdagen. Het andere natuurlijke basisproduct voor FINLANDIA is water. Zelfs volgens Finse maatstaven, zijn de 18 meter diepe bronnen van Rajamäki uniek in zuiverheid. Daar pompt men het grondwater, dat op natuurlijke wijze is gefilterd door het gletsjergruis, omhoog. Tijdens het productieproces maakt FINLANDIA ook geen gebruik van filters of andere reinigende middelen. Men gaat geheel uit van de zuiverende werking van het distillatieproces. Het resultaat is een uiterst zuivere vodka van 40%.

Drink Finlandia Vodka puur, on the rocks, of in een cocktail.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten

LEEFTIJDCHECK

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


 Je bent geen 18+ je kunt de site niet bezoeken.