Merk: Jenever
Model: 0.7 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
20,95€
Excl. BTW: 17,31€

A. van Wees distilleerderij De Ooievaar is de enig overgebleven, ambachtelijke distilleerderij in Amsterdam, gevestigd in de Driehoekstraat in het hartje van de Jordaan. De distilleerderij bestaat uit twee ambachtelijke bedrijven. Stokerij en Bitterfabriek De Ooievaar die al in 1782 werd opgericht in Den Haag en de distilleerderij, likeur- en brandewijnstokerij van de familie A. van Wees die sinds 1883 actief is in Amsterdam.

De kennis van het vak is binnen A. van Wees distilleerderij De Ooievaar overgedragen van vader op kinderen. In de loop der jaren is de kennis verdiept en verbeterd, zonder dat er enige concessie is gedaan aan traditionele productiemethoden. Liefde voor het product, timing, gevoel voor ingrediënten en smaakbalans en een uitstekende neus zijn eigenschappen die al generaties lang het kenmerk zijn van de familie. Door deze ambachtelijke manier van werken houd men een traditie in stand die stamt uit de 16e eeuw. Met de grote kennis van distilleren die in het bedrijf aanwezig is en de liefde voor een edel vak produceert men Oudhollands gedistilleerd van unieke kwaliteit.

In tegenstelling tot de algemene definitie van Jonge Jenever, maakt van Wees haar Jonge Wees van 4 soorten moutwijn (bereid uit 5 soorten granen), graandistillaat en kruiden. 100% Jonge graangenever. Zacht van smaak en makkelijk toegankelijk voor beginnende jeneverdrinkers.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten