Merk: Gin
Model: 0.7 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
28,45€
Excl. BTW: 23,51€

Zuidam - Dutch Courage Aged Gin 88

Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familie bedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëren zij een breed palet aan likeuren, jenevers, gin & whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen gebruikt. Dezelfde aandacht die zij besteden aan de smaak van hun ambachtelijke kwaliteitsproduct, vindt u terug in de vormgeving van hun flessen en verpakkingen.

Dutch Courage Aged Dry Gin 88 is gemaakt volgens het zelfde recept als de normale  Dutch Courage Dry Gin waar gebruikt wordt gemaakt van vers citrusfruit en gedistilleerd in kleine batches. Het verschil tussen de gins ontstaat door de lagering in nieuwe 200 liter Amerikaans eiken vaten. De vaten geven een verleidelijk laagje van vanille en kruiden aan de gin. Maar de gin blijft nog steeds fris en fruitig van smaak. Het resultaat is absoluut verrassend.

De Zuidam Dutch Courage Aged Gin 88 ruikt zacht en vriendelijk met een balans van vers citrusfruit en jeneverbes tonen, maar ook een licht zoete vriendelijke geur van vanille en kruiden. Zijn smaak is droog en fris met een bijzondere zachtheid.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed