Merk: Jenever
Model: 0.7 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
36,95€
Excl. BTW: 30,54€

A. van Wees distilleerderij De Ooievaar is de enig overgebleven, ambachtelijke distilleerderij in Amsterdam, gevestigd in de Driehoekstraat in het hartje van de Jordaan. De distilleerderij bestaat uit twee ambachtelijke bedrijven. Stokerij en Bitterfabriek De Ooievaar die al in 1782 werd opgericht in Den Haag en de distilleerderij, likeur- en brandewijnstokerij van de familie A. van Wees die sinds 1883 actief is in Amsterdam.

De kennis van het vak is binnen A. van Wees distilleerderij De Ooievaar overgedragen van vader op kinderen. In de loop der jaren is de kennis verdiept en verbeterd, zonder dat er enige concessie is gedaan aan traditionele productiemethoden. Liefde voor het product, timing, gevoel voor ingrediënten en smaakbalans en een uitstekende neus zijn eigenschappen die al generaties lang het kenmerk zijn van de familie.Door deze ambachtelijke manier van werken houd men een traditie in stand die stamt uit de 16e eeuw. Met de grote kennis van distilleren die in het bedrijf aanwezig is en de liefde voor een edel vak produceert men Oudhollands gedistilleerd van unieke kwaliteit.

Deze genever wordt samengesteld uit 7 verschillende, uiteenlopende gedistilleerde moutwijnen. De manier van stoken is zodanig dat een ongekende smaakrijkdom en uitzonderlijke ‘neus’ het resultaat zijn. Beslist een ‘must’ voor de whiskydrinker, die in zijn hart een chauvinist is! Ondanks het hoge alcoholpercentage is dit een aangenaam zachte genever.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

LEEFTIJDCHECK

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


 Je bent geen 18+ je kunt de site niet bezoeken.