Merk: Likeur
Model: 1 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
22,95€
Excl. BTW: 18,97€

Molinari Sambuca

In 1945 begon Angelo Molinari met de productie van deze anijslikeur, die Sambuca werd genoemd. Het familiebedrijf was gevestigd in het kleine kuststadje Civitavecchia, ongeveer 80 km ten noorden van Rome. Dankzij het grote enthousiasme van Angelo en daarna van zijn drie kinderen, Mafalda, Marcello en Antonio, heeft Molinari Sambuca ‘Extra’ nu 70% van de Italiaanse Sambuca-markt in handen, een indrukwekkende prestatie.

De unieke en opwindende smaak van Molinari Sambuca ‘Extra’ is te danken aan het gebruik van de meest kostbare zaden van de anijs, de steranijszaden. Samen met de toevoeging van kruiden, specerijen, suiker en alcohol volgens Angelo’s recept, geeft dit de smaakvolle, unieke en zachte likeur, Molinari Sambuca ‘Extra’. Vandaag de dag zorgt de unieke kwaliteit van Molinari Sambuca ‘Extra’ ervoor dat de naam Molinari het synoniem is geworden van Sambuca. Dit alles dankzij het trouw blijven aan Angelo’s geheime recept. Molinari Sambuca ‘Extra’ kan koud puur gedronken worden, met drie koffiebonen, of met ijs. Serveert u de Molinari Sambuca ‘Extra’ met koffieboontjes, steek dan de likeur aan en laat hem circa 30 seconden branden. De smaken vermengen zich en geven hun volle geur af. Doof de vlam met een bierviltje. Heerlijk als aperitief of als after-dinnerdrank bij de koffie, maar ook een uitstekende basis voor cocktails.

Naast de klassieke Molinari Sambuca Extra verkopen wij ook de Molinari Caffé, een combinatie van de beste koffiesoorten en Molinari Sambuca. Twee smaken die harmonieus samengaan in een exclusieve en verfijnde likeur. Heerlijk om puur te drinken of met ijs, maar ook uitstekend geschikt om te verwerken in een (chocolade)dessert.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed