Merk: Likeur
Model: 0.5 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
14,45€
Excl. BTW: 11,94€
Bols Natural Yoghurt liquer In 1575 opende de familie Bols "het Lootsje", een kleine stokerij in Amsterdam. Het bedrijf groeide echter gestaag en verhuisde al snel naar een nieuw (nu stenen) onderkomen, dat wederom de naam 'het Lootsje' kreeg. De in 1652 geboren zoon van de familie, Lucas Bols, maakte van het bedrijf een internationaal bekende merknaam. Ook breidde hij het assortiment likeuren aanzienlijk uit. In 1664 maakte hij een begin met de productie van jenever, in die tijd een door het gewone volk veel genuttigde drank. Lucas Bols was bovendien grootaandeelhouder van de VOC, die een belangrijke rol vervulde in de levering van de kruiden en specerijen die de stokerij nodig had.

In 1816 stierf de laatste mannelijke erfgenaam van de familie Bols, waarna het bedrijf, inclusief 250 handgeschreven recepten, werd verkocht. Na verschillende eigenaren te hebben gehad fuseerde Bols in 1993 met Wessanen waarna het na een aantal jaar werd overgenomen door Remy Cointreau. Sinds 2006 is Bols weer zelfstandig en opnieuw gevestigd in Amsterdam.

Bols Natural Yoghurt likeur is een heerlijk romige likeur met als belangrijkste bestanddeel Hollandse verse yoghurt. Zijdezacht en uniek van smaak, heerlijk om zo te drinken, maar ook samen met vers fruit, bij desserts of gemixt met andere likeuren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed