Merk: Jenever
Model: 0.7 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
22,95€
Excl. BTW: 18,97€

A. van Wees distilleerderij De Ooievaar is de enig overgebleven, ambachtelijke distilleerderij in Amsterdam, gevestigd in de Driehoekstraat in het hartje van de Jordaan. De distilleerderij bestaat uit twee ambachtelijke bedrijven. Stokerij en Bitterfabriek De Ooievaar die al in 1782 werd opgericht in Den Haag en de distilleerderij, likeur- en brandewijnstokerij van de familie A. van Wees die sinds 1883 actief is in Amsterdam.

De kennis van het vak is binnen A. van Wees distilleerderij De Ooievaar overgedragen van vader op kinderen. In de loop der jaren is de kennis verdiept en verbeterd, zonder dat er enige concessie is gedaan aan traditionele productiemethoden. Liefde voor het product, timing, gevoel voor ingrediënten en smaakbalans en een uitstekende neus zijn eigenschappen die al generaties lang het kenmerk zijn van de familie.. Door deze ambachtelijke manier van werken houd men een traditie in stand die stamt uit de 16e eeuw. Met de grote kennis van distilleren die in het bedrijf aanwezig is en de liefde voor een edel vak produceert men Oudhollands gedistilleerd van unieke kwaliteit.

Een bijzondere combinatie van 100% moutwijn, graandistillaat en speciale kruiden, die 2 keer wordt overgehaald. Deze oude dankt zijn beige kleur aan de minstens 6 maanden lange fustlagering. Een goed begin voor de eerste kennismaking met een goede oude genever. Hij is zacht, vol en aangenaam te drinken op elk moment.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten

LEEFTIJDCHECK

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


 Je bent geen 18+ je kunt de site niet bezoeken.