Slijterij WIjnhandel De Druiventuin Slijterij WIjnhandel De Druiventuin Slijterij WIjnhandel De Druiventuin Slijterij WIjnhandel De Druiventuin Slijterij Wijnhandel De Druiventuin
De winkel in Purmerend,
Onze winkel startte eind 1996 en sindsdien weten al heel wat (trouwe) klanten ons te vinden.
Door een persoonlijke benadering proberen wij onze klanten een 'huiskamer-gevoel' te geven en het simpele feit dat men welkom is en geen nummer.

Met een winkelvloeroppervlak van 100 m2 kunnen wij onze klanten een totaal-assortiment aanbieden.
Dit grote en diverse assortiment bestaat uit een ruime collectie whisky's (150 soorten), (port)wijnen, champagnes, speciaal bieren en uiteraard het binnen- en buitenlands gedistilleerd.
Ons aanbod is een behoorlijk vast assortiment, waardoor U bijna altijd kan terugkomen op een eerder gekocht artikel.
Daarnaast hebben wij ook producten welke wij eenmalig opnemen om onze vaste klanten zo nu en dan te verrassen.

Overal al geweest en iets niet kunnen vinden? Grote kans dat wij het hebben of voor U kunnen bestellen. Doordat wij niet zijn aangesloten bij een verkooporganisatie hebben wij de vrijheid om bij bijna elk bedrijf in Nederland te bestellen. In dat geval kunnen de levertijden variëren, maar het komt geregeld voor dat wij het binnen een paar dagen in huis hebben. Voor het apart bestellen van gezochte artikelen berekenen wij uiteraard geen extra kosten. Dus: zoekt U iets speciaals, kom dan gelijk naar ons toe.

Aanbiedingen

Elke dag, elke week en elke maand hebben wij diverse aanbiedingen.
Elke maand hebben wij een “Whisky van de Maand”, “Malt van de Maand”, “Wijn van de Maand” en “Bier van de Maand”, maar daarnaast hebben wij geregeld andere wijn- en whiskyaanbiedingen of diverse akties in andere productgroepen.
Ook hebben wij een Wijnspaarkaart, waarbij U kunt sparen voor gratis wijn. Deze Wijnspaarkaart hoeft U niet aan te schaffen, maar is geheel gratis en onbeperkt geldig.

Kado-artikelen
Wat zullen we kado geven ? Dat is altijd weer de vraag. Op deze vraag hebben wij het antwoord! Bij ons vind U een groot assortiment kado-artikelen zoals wijnkistjes, likeurpakketten en niet te vergeten de bierpakketten. Standaard hebben wij altijd de 'kant en klaar' pakketten maar wij maken ook kado pakketten op maat.

Feestje ?
Wordt vader 65 jaar, is de kleine meid jarig, een gezellig avondje met een groep vrienden of met de buurt bijpraten tijdens een barbeque?
Dan bent U bij ons aan het juiste adres voor de dorstlessende benodigdheden.
In de eerste plaats verhuren wij de Heineken COOLTAP, een handig en compact apparaat met een tapvermogen van 60 glazen bier per uur. Voor de grotere feesten hebben we de snelkoel-taps met een onbeperkt vermogen. Als bier hebben wij uiteraard Heineken en Amstel, maar de snelkoeltap is ook geschikt voor speciaalbieren. Daarnaast leveren wij ook al enige jaren het merk Steenberge. Dit is een prima pils dat wordt gebrouwen bij Palm. Ook voor de overige dranken, zoals sterke drank, wijn en frisdrank kunt U bij ons terecht. Hierbij zijn aantallen altijd moeilijk in te schatten, daarom kunt U de overgebleven en niet gebruikte artikelen zonder extra kosten retour geven. Tevens hebben wij extra glazen in de verhuur.

TIP : Wij helpen U graag met het maken van een inschatting van de benodigde aantallen.

Mocht U nog vragen hebben dan bent U altijd welkom in onze winkel.
voor een routebeschrijving en openingstijden
kunt u HIER KLIKKEN.
Natuurlijk kunt u ons ook bellen +31 (0) 299-465007 of even een EMAIL sturen.