Merk: Berging Brouwerij
Model: 0.33 liter
Beschikbaarheid: Op voorraad
2,50€
Excl. BTW: 2,07€

Berging Brouwerij Reuring 2019 Saison

Sjors Last, eigenaar van het Purmerendse Berging Brouwerij, startte ooit met een ketel van 20 liter in een berging van een kleinschalig appartementencomplex in Zuidoostbeemster. Tegenwoordig heeft hij een volwaardige bierbrouwerij in de oude Melkfabriek Hollandia in Purmerend. Het is zijn missie om gewoon geweldig bier te brouwen. Van goede kwaliteit. Met passie gebrouwen. Ongecompliceerd en toch bijzonder. Sjors maakt gewoon bijzonder en superlekker. Kwaliteit komt in zijn bieren boven drijven door het ambachtelijke proces van bierbrouwen te combineren met formule-innovatie. Dat betekent open staan voor vernieuwing en de wensen van echte bierliefhebbers. Traditionele smaken opnieuw uitvinden en duurzame recepten ontwikkelen. Voor hunzelf én voor anderen....

Vanaf april 2019 tijdelijk verkrijgbaar in Purmerend het REURING BIER! Deze heerlijke fris zomerse saison heeft Brouwerij Berging speciaal gebrouwen voor het jaarlijks terugkerende festival.
Per verkocht biertje sponsoren zij ook nog eens € 0,25 aan het festival. Help hun mee zo'n groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen en drink dit heerlijke bier.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed